---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Point: "Proliantgen8" ----------------------------------------------------------------------------------------------

HP CloudSystem

BEHERSK
SKYEN
Med styrken i en konvergeret infrastruktur.
HP Converged Infrastructure sætter fart på din rejse mod skyen med HP CloudSystem.

HP CLOUDSYSTEM

Velkommen til HPs Cloud Univers

På denne portal kan du finde information og inspiration om cloud computing: Hvad betyder skyen for din virksomhed og hvordan vælger I den helt rigtige løsning for jeres behov? Bliv klogere på privat, public og hybrid cloud og bliv inspireret til at komme igang med cloud!

Uanset, hvor parat du føler dig til skyen, kan HP hjælpe dig med at frigive styrken i cloud computing og levere innovative løsninger på tværs af din organisation.Se, hvordan HP CloudSystem og Intel® Cloud Builders initiativet gør det let for dig at planlægge din rejse ind i skyen.

Med HP CloudSystem baseret på HP Converged Infrastructure kan vi hjælpe dig med at:

Vælge den rigtige cloud-løsning til din virksomhed - skal den være privat, offentlig eller måske en kombination?
Automatisere, orkestrere og øge hastigheden på udrulningen af nye applikationer og ny infrastruktur.
Styre din cloud-løsning og eksisterende it på en gang.
Lægge et sikkert og solidt high-performance-fundament baseret på gennemprøvede HP-løsninger og best practices fra Intel® Cloud Builders-initiativet.
Bygge et åbent it-miljø, der udvikler sig i takt med forretningen.

Du kender allerede fordelene, der siges at være ved cloud computing: Skalering af it-ydelsen med forbløffende effektivitet, levering af nye applikationer og services i løbet af timer i stedet for måneder osv. Men hvordan får du styr på fakta? HP tilbyder en række ressourcer, der kan hjælpe dig med at få skyen ned i øjenhøjde. Du skal blot klikke dig vej nedenfor.

Få fakta på plads

Tag første skridt på din rejse ind i skyen sammen med HPs erfarne guider. Vores Cloud Team står klar til at tage en uformel snak med dig om, hvilken cloud-løsning, der passer bedst ind i din virksomhed – er det en privat, en offentlig eller måse en kombination af disse?

Kom let og hurtigt I gang: Bliv kontaktet af HP Danmarks Cloud Team